SKOR


ORTOTEK ÄR SPECIALIST PÅ SKOR SOM PASSAR DINA FÖTTER 


Dina fötter är unika som för att må bra kräver skor med en unik och korrekt passform, skor som gör varje steg du tar till en upplevelse. Därför erbjuder vi högkvalitativa europeiska skor i modern design och färgpalett som finns i halva storlekar och i åtta olika breda läster. Har du exempelvis Hallux-Valgus så hittar du ett fantastiskt brett sortiment som garanterar lindrar smärtan.


Alla skor som vi levererar, från sandaler till promenad skor, har en uttagbar sula som du enkelt och smidigt kan ersätta med de ortopediska skoinläggen som vi gör till dig. Du får därmed den optimala lösningen för att lindra smärta, samtidigt som du går på härliga snygga skor som du tycker om.


De märken vi stolt presenterar är Fidelio, Solidus, Hartjes och Callaghan. Alla märken designar och tillverkar skorna i dess egna europeiska fabriker och är anpassade till den svenska marknaden.


Vi har många skor på lager, men vi kan även beställa hem 500 olika modeller i diverse färger direkt från vårt europeiska lager, oftast med kort leveranstid. Det finns något för alla.


HUVUDMOTTAGNING

Torggatan 3, Alingsås 

info@ortotek20.com

0768-034167