VARFÖR?


Fötterna och hälbenen är kroppens fundament, när de inte står rakt under kroppen kan det leda till bland annat smarta i hälen och hälsenan, hälsporre, värk i tårna, problem med knäna, smärta i ryggen och axlar.


Den mest hjälpsamma metoden för att få fötterna korrekt under kroppen och därmed minska smärta, är genom att göra skoinlägg där fötterna inte är utsatta för belastning när skoinläggen görs, vilket är precis det vi gör hos Ortotek 2.0.


Med Ortotek 2.0 via Jurtin Medical System är dina fötter inte under belastning vilket gör att Ortotek 2.0 teknikern kan justera hälbenet till att hamna 100% i sin ideella position. När hälbenet är rakt försvinner många problem som kan ha utvecklats i kroppen under en kortare och längre period. Skoinläggen från Ortotek 2.0 gör att fötterna rör sig mer optimalt och förstärker muskulaturen, vilket gör att inläggen även agerar som förebyggande så kroppen slipper att utsättas för eventuellt smärta orsakat av hälbenen eller hälbenet inte står i sin ideella position.


Därtill är våra inlägg moderna och väldigt sköna att gå i. Du kan flytta dem till dina andra skor och dessutom får du dem direkt efter att du har besökt oss.


Har du problem som exempelvis:


  • Hallux Valgus
  • Hälsporre
  • Nedsjunken framfot
  • Mortons syndrom
  • Ont i hälsenan, tårna, knäna, rygg eller/och axlar


Kom in till Ortotek 2.0 eller en av våra partners, så hjälper vi dig.