KUNDUPPLEVELSEN

CHRISTER BERG 

Tidigare ägare av Endorfin Alingsås

Christer Berg Endorfin Alingsås

Mitt liv består av mycket träning och jag spelar aktivt golf flera gånger i veckan. De senaste tio åren har jag haft mycket problem med ryggsmärta och ont i fötterna, jakten på en bra lösning har varit lång. En golfrunda slutade alltid med ordentlig värk i ryggen och jag var nästan tvungen att lägga den underbara sporten bakom mig.


Nu har jag inlägg från Ortotek i Alingsås och jag är nästan helt smärtfri, det är inga som helst problem att gå en 18 håls golfrunda och det är roligt att träna igen eftersom jag inte har någon smärta längre. Dessa inlägg har räddat mitt liv helt enkelt.


Varje gång jag går på stan och ser människor gå snett eller ostabilt tänker jag hur de skulle må så mycket bättre av att ha dessa inlägg, eftersom fötterna är ett fundament till rörelse och rörelse i sin tur en förutsättning för ett välmående liv. Jag kan varmt rekommendera alla dessa inlägg från Ortotek, det är den bästa lösningen.

MARIANNE LAGER

Lärare

Det var balans som mina fötter och min kropp upplevde när jag hittade Ortotek och inläggen från JURTIN. Efter flera år med besök hos sjukgymnast, rehabprogram och traditionella fotbäddar som hjälp för min artros, hittade jag äntligen rätt hos Gabriëlle och Jaap Zwart på Ortotek. Här mötte jag ny modern forskning ihop med gedigen kunskap och en service utöver det vanliga.


Inläggen gör precis det som utlovas, får min kropp i balans igen. Detta märks framför allt på ökad rörlighet och minskad smärta. Nu kan jag gå långa promenader utan att ha ont flera dagar efteråt. MIna leder känns mjukare men också stabilare med färre låsningar som följd. Att inläggen sen är otroligt lättskötta och slitstarka är ytterligare ett plus. Det har gett mig ökat välbefinnande och balans, både för kropp och själ.


Numera är jag helt beroende av mina inlägg. Jag har flera modeller anpassade efter olika typer av skor men favoriten är de tunna svarta som jag kan ha i nästan vilka skor som helst. I got back in balance!

Marianne Lager

MIKAEL DETTERBERG IMSTEDT

Golf PRO, coach och f.d. yrkes golfspelare

Vi vill jättegärna höra vad du tycker om dina skoinlägg. Maila gärna ditt omdöme till info@ortotek20.com eller skriv en kommentar på facebook eller google