Vad är ortopediska skor
Hartjes
Xsensible
Fidelio, Hallux, Softline

Vad är ortopediska skor

Hos Ortotek20 vet vi hur viktigt det är att ha rätt stöd för dina fötter. Ortopediska skor och inlägg är specifikt designade för att ge extra komfort och stabilitet, särskilt för dem med fotproblem eller medicinska tillstånd som påverkar gång och hållning. Våra skräddarsydda lösningar kan göra en stor skillnad i din vardag. Här förklarar vi vad ortopediska skor är, deras fördelar och hur de kan hjälpa dig.

Fördelar med ortopediska skor

Exakt passform

Dina ortopediska sulor är färdiga att använda direkt efter ditt första besök hos oss, skräddarsydda exakt för dina fötter. Detta innebär att du omedelbart kan börja dra nytta av deras stöd och komfort.


Stöd och stabilitet

Våra skor och inlägg stabiliserar fotens båge, häl och ankel, vilket minskar smärta och förebygger skador. Perfekt för problem som hälsporre, hallux valgus och hammartår.


Komfort och hållbarhet

Våra inlägg är designade för att hålla upp till tre år med bästa verkan, även om kroppen förändras med tiden. Med högkvalitativa material får du långvarig komfort och stöd.


Anpassningsbarhet

Vi erbjuder olika inlägg för olika typer av skor, från fotbollsskor till klackskor. Om du har olika skotyper kan du beställa flera par inlägg för optimal passform i varje sko.


Vem behöver ortopediska skor från Ortotek20?


Personer med fotproblem

Våra inlägg kan effektivt eliminera smärtor i framfoten, hälen och behandla hälsporre. De stabiliserar även hallux valgus, hammartår och andra fotproblem.


Diabetiker

För personer med diabetes hjälper våra inlägg till att förbättra blodcirkulationen och minska risken för sår och infektioner.


Äldre personer

Våra inlägg kan avlasta och ge stöd, vilket är särskilt viktigt för äldre som ofta har fotproblem.


Personer med kroppsliga smärtor

Om du har ont i knän, rygg eller nacke kan felaktig fotställning vara orsaken. Våra inlägg placerar hälbenet i rätt position, vilket förbättrar hela kroppens hållning och minskar smärta.


Hur snabbt hjälper Ortotek20:s ortopediska inlägg?

Våra ortopediska inlägg kan lindra smärta så fort de placeras i dina skor. De flesta märker en förbättring inom tre veckor, även om vissa kan behöva upp till tre månader för full effekt.


Förebyggande hjälpmedel

Även om du inte har några påtagliga fotproblem kan våra inlägg användas förebyggande för att undvika skador som artros, ryggskott, hälsporre och andra besvär. Med rätt stöd kan du förebygga framtida problem och bibehålla en sund fotställning.


Beprövade resultat

Ortotek20:s inlägg har utvecklats och testats under över 20 år med en majoritet nöjda kunder. Vår Jurtin medical skoinläggssystem garanterar hög kvalitet och effektivitet.


Enkla och snabba lösningar

Du behöver ingen remiss för att få ortopediska skoinlägg från oss. Kom in för en gratis fotundersökning, och om du är nöjd med analysen kan vi skapa dina inlägg direkt på plats.


Ortotek20 är din pålitliga partner för ortopediska skor och inlägg, med fokus på komfort, stöd och långsiktig hälsa för dina fötter och din kropp. Kontakta oss idag för att boka en tid och uppleva skillnaden själv!